Afrika'da yedi raket

Fas'ın Kazablanka kentinde gerçekleşen ITF Gençler Tenis Turnuvası'nda bu hafta erkeklerde beş, kızlarda da iki tenisçimiz tekler ana tabloda mücadele ediyor.

 

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde bulunan ITF RUC Tenis Gençler Tenis Turnuvası'nda yedi Türk raket, teklerde şampiyonluk için korta çıkıyor. Tek erkekler eleme tablosunda üç maç kazanmayı başaran Sarp Ağabigün, ana tablo birinci maçında Singapur'dan Arman Aymond'la oynayacak. İki numaralı seribaşı Egehan Sertkaya, Faslı Soufiane Mouline'yle eşleşti. Turnuvanın üç numaralı seribaşı Mert Adanalı,  Mısırlı Mustafa Muhammed Hatem'le ikinci tur için karşılaşacak. Arda Üzümcü, beş numaralı seribaşı Emile Gillot'la, Cem Hızlıalp ise elemeden gelen İsmail Oudghiri'yle mücadele edecek.

 

Tek kızlarda da iki oyuncumuz Kazablanka'da ana tabloda yer alıyor. Dört numaralı seribaşı Ege Tomey, ev sahibi raketlerden Ghita Benhadi'yle oynarken Mina Güner Karamercan da şanslı kaybeden olarak ana tabloya kalan Lamiaa Aziz'le tur için karşılaşacak.