Hong Kong ile ortak kamp

Türkiye Tenis Federasyonu, Antalya'da Hong Kong Tenis Federasyonu'yla ortak kamp düzenliyor. 13-26 Şubat 2012 tarihleri arasındaki kamp boyunca oyuncular beraber antrenman yapma fırsatı bulurken ITF turnuvalarında da mücadele edecek.

 

Hong Kong Tenis Federasyonu, 13-26 Şubat 2012 tarihleri arasında Türkiye ile ortak bir kamp düzenliyor. Antalya'nın ev sahipliğindeki kamp süresinde sporcular ITF turnuvasında yer alırken maçların dışında ortak antrenman ve dostluk maçları yapacaklar. Ülkemizden Sultan Gönen, Seda Arantekin, Fatmanur Atılgan ve Gülben Güldaş kampa katılan isimler.

 

Erkeklerde; Barış Fırat, Gökberk Ergeneman, Muhammet Haylaz, Efe Yurtaçan ve Can Altıner ülkemizin kamp kadrosunu oluşturuyor. Hong Kong'tan da Marco Chak Lam, Ronald Pak Ho Min ve Andrew Hey Li Antalya'daki kampa katılıyor.

 

Turnuvalardaki verimliliği arttırmak, sporcularımızın performans ve kültürel gelişimine fayda sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kamplar ilerleyen dönemde farklı ülkelerle de devam edecek. Kamp süresince erkek oyuncularımızın antrenörlüğünü Çağdaş Ulukan ve kızlarımızın antrenörlüğünü de Deniz Ataş üstlenecek. Hong Kong'un ise erkeklerde Jaume Montfort, kızlarda da  Rob Derix, antrenörlük görevinde bulunuyor.