Çiftlerde üzüldük

Davis Kupası'nda Moldova ile karşılaşan milli takımımız serinin ikinci gününde çiftler müsabakasını kaybederek 2-1 geriye düştü. Serinin son gününde Marsel İlhan ve Haluk Akkoyun korta çıkacak. 

 

Bakırköyspor Vakfı Tesisleri'nde gerçekleşen Davis Kupası Türkiye - Moldova serisinde ikinci gün çiftler maçının heyecanı yaşandı. Marsel İlhan/Ergün Zorlu ikilisi Radu Albot/Andrei Ciumac'a 4-6, 6-4, 7-5, 7-6(5)'lik setlerle kaybetti ve seride 2-1 geriye düştü. Karşılaşmanın ilk setinde üstün oyun sergileyen milliler 6-4'le setten galip ayrıldı. İkinci sette oyuna ortak olan Moldova 6-4^'le setlerde dengeyi getirdi. Üçüncü sete hızlı başlayan Marsel/Ergün çifti 3-0'ı buldu. Daha sonradan toparlanan Albot/Ciumac sette eşitliği sağladı ve 12'nci oyunda servis kırarak setlerde öne geçti.

 

Dördüncü set Radu Albot'un servisiyle başladı. Karşılıklı oyunlarla başlayan sette kazananı tie-break belirledi. Tie-break oyununda 5-3'ü bulan millilerimiz avantajını koruyamadı ve 7-5 ile tie-break'ten mağlup ayrıldı. Serinin son gününde Marsel İlhan'ın rakibi Radu Albot olurken, Haluk Akkoyun da Maxim Dubarenco ile karşılaşacak. Kritik seri öncesi milli takımımıza başarılar dilerken, tenisseverleri oyuncularımızı desteklemek için Bakırköyspor Vakfı'na bekliyoruz. 

 

08.04.2012 Günün Programı

12.00 Marsel İlhan - Radu Albot

Ardından: Haluk Akkoyun - Maxim Dubarenco