Kış Kupası'nda yarı final günü

Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde bulunan 14 ve 16 Yaş Kış Kupası'nda eleme heyecanında yarı final maçları bugün oynanıyor. Üç takımımız da bugün yarı final mücadelesi verecek.

 

Türkiye, Avrupa Kış Kupası Finalleri'ne gitmek için bugün üç önemli seride mücadele edecek. İzmir Kültürpark'ta korta çıkacak olan 16 Yaş Kız Milli Takımımız, Estonya ile karşılaşacak. Önceki gün Bulgaristan'ı geçmeyi başaran takımımız bugün de Estonya'yı yendiği takdirde 17-19 Şubat 2012 tarihlerinde oynanacak finallere gitmek için önünde bir engel kalacak. Türkiye - Estonya serisi bugün 12.00'da başlayacak.

 

Müsabakalarına İzmir'de devam eden 14 Yaş Kız Milli Takımımız, bugün UTEM'de eleme grubunun bir numaralı seribaşı Ukrayna ile mücadele edecek. Elemelerin ilk gününde çekişmeli bir serinin ardından Sırbistan'ı 2-1'le mağlup eden genç tenisçilerimiz, bir numaralı seribaşı Ukrayna karşısında galibiyet arayacak. UTEM'deki Türkiye - Ukrayna serisi 13.00'da oynanacak. 

 

İlk günü maç yapmadan geçen bir numaralı seribaşı olan 14 Yaş Erkek Milli Takımımız, turnuvanın ikinci gününde Avusturya ile finaller için karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk defa bir numaralı seribaşı olarak elemelerde yer alan Türkiye'nin, Avusturya ile oynayacağı seri 10.00'da Ankara Tenis Kulübü'nde. 

 

Elemelere şanssız Büyük  Britanya mağlubiyetiyle başlayan 16 Yaş Erkek Milli Takımımız ise ikinci gün, Slovenya ile oynayacak. Millilerimizi telafi serisi oynadığı Slovenya ile müsabakaları 10.00'da.

 

*Türkiye, Avrupra Kış Kupası'nda bugün üç önemli yarı final maçına çıkıyor. Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleşecek bu çekişmeli serilerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.