Kampa girdiler

Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde yer alan 12 Yaş Kış Kupası müsabakaları 27-29 Ocak 2012 tarihleri arasında oynanacak. 

 

HEAD'in sponsorluğunda düzenlenen Avrupa Tenis Birliği Kış Kupası'nda eleme maçları 27-29 Ocak 2012'de gerçekleşecek. Turnuva öncesi 12 yaş kız ve erkek takımlarımız Trabzon'da kampa girdi. 22 Ocak 2012 Pazar günü kampa giren oyuncularımız günde iki antrenman yaparak beş saatin üzerinde kortta kalıyor. 

 

Erkeklerde Kuzey Çekirge, Emir Erben, Cemal Demirci ve Yankı Erel kadromuzu oluştururken kızlarda da Zehra Lara Tekbaş, Ceren Çorbacı, Zeynep Acar ve Ece Tan milli takımımızda yer alıyor. Erkek takımımızın kamp sorumluğunu Hakan Diler, kız takımımızın kamp sorumluluğunu ise Umut Alptekin yapıyor. 

 

27 Ocak 2012 tarihinde başlayacak olan maçlarda erkek oyuncularımızın grubunda Hırvatistan, Litvanya, Hollanda, Polonya, Slovenya ve Ukrayna bulunuyor. Kız oyuncularımız da grubunda Bulgaristan, Estonya, Büyük Britanya, İtalya, Romanya ve Slovenya'yla oynayacak. 

 

Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi erkekler müsabakalarına, İstanbul Sports Park ise kız mücadelelerine ev sahipliği yapacak.