İpek veda etti

Avustralya'da düzenlenen ITF Gençler Traralgon'da çiftler ana tablosunda yer alan  İpek Soylu, turnuvaya ikinci turda veda ederken ITF Fujairah'da da üç raketimiz korta çıktı.

 

Avustralya Açık Gençler elemeleri öncesinde ITF Traralgon'da mücadele eden İpek Soylu, turnuvaya çiftler ikinci turda veda etti. Genç temsilcimiz, partneri Rutuja Bhosale'yle çeyrek  finale yükselmek için Schmiedlova/Tomova'yla karşılaştı. Bhosale/Soylu çifti rakiplerine 6-3, 6-1'le kaybederek tur şansını yitirdi. Tek kızlarda ise Ege Tomey, ABD'den Alexandra Miller-Krasilnikov'la oynarken, Yağmur Akgül de Marina Albert karşısında tur arayacak.

 

Çift kızlar ana tablosunda ise Albert/Tohamy, ilk turda Kateryna Bugayenko/Mina Karamercan'la, Ege Tomey/Müge Topsel, Safaati/Waluyo'yla ve Yağmur Akgül/Naz Karagöz de Sabljarevic/Sabljarevic'le karşılaşacak.

 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşen ITF Gençler Fujairah turnuvanın ilk gününde üç tenisçimiz teklerde korta çıktı. Üç numaralı seribaşı Naz Karagöz, Ukrayna Kateryna Bugayenko'yu 6-2, 6-4'lük setlerle geçerken Müge Topsel, Sırp Teodora Radosavljevic'e 7-5, 6-4'le mağlup oldu.  

 

Tek erkeklerde Egehan Sertkaya, Suriye'den Kareem Allaf'ı 6-3, 5-7, 6-0'la yenerek bir üst turda Fransız Thomas Brecheimer'le eşleşti. Ana tablodaki bir diğer oyuncumuz Mert Adanalı ise Soud Aal Ali'yle karşılaşacak. Sertkaya/Adanalı ikilisi, çiftlerde ise De Paepe/Geerts'in rakibi olacak.