Ve perde açılıyor

Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, yeni sezonu Katar'da açıyor. Milli raket, Katar'da düzenlenen ATP 250 Katar Açık'ın eleme ilk turunda bugün TSİ yaklaşık 14.00 'da Alman Andre Begemann'la oynayacak.

 

ATP'de yeni sezonun ilk mücadelesi Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen ATP 250 Katar Açık'la başlıyor. Türk tenisinin erkeklerdeki en önemli temsilcisi Marsel İlhan, 2012'nin ilk müsabakasını Katar Açık elemesinde Alman Andre Begemann'a karşı verecek. ATP klasmanında 214'üncü sırada bulunan Begemann, geçtiğimiz yıl İstanbul Challenger'da ikinci tur oynarken, İzmir Challenger'a ilk turda veda etmişti. 

 

Eleme tablosunun iki numaralı seribaşı olan Marsel İlhan, ilk turu geçtiği takdirde Marco Chiudinelli - Denis Gremelmayr maçının galibiyle oynayacak. ATP'de sezonun ilk turnuvası olan Katar Açık elemelerinin ardından 2 Ocak 2012'den itibaren ana tablo maçlarıyla devam edecek. Rafael Nadal, Roger Federer, Gael Monfils ve Jo-Wilfried Tsonga gibi  dünya tenisinin yıldızları da sezona Doha'da başlayacak.

 

Program ve Eleme Tablosu

Günün Programı: 31 Aralık 2011

ATP Katar Açık: Eleme Tablosu