Ricci Bitti: Bravo

TEB BNP Paribas WTA Championships'i İstanbul'da takip eden Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) Başkanı Francesco Ricci Bitti, Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Ayda Uluç, TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş ile TTF Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural'la bir basın toplantısı düzenledi. 

 

ITF Başkanı Francesco Ricci Bitti, böylesi bir organizasyonun kusursuza yakın olduğunu dile getirirken "Burada bulunduğu süre zarfında gördüklerim açısından bravo demekten başka bir şey bulamıyorum. Oyuncularla konuşma imkanım oldu, hepsi son derece mutlular, seyirciye hayran kaldıklarını söylüyorlar. 

 

Organizasyona on üzerinden kaç puan vereceği sorulduğunda Ricci Bitti, "Turnuvaya 10 üzerinden 9.5 veriyorum, müthiş bir organizasyondu. Seyirciye ise 10 üzerinden 10 veriyorum. TTF çok iyi başladı zor olan kısmı ise geliştirmesi olacak ama o konuda da inancım sonsuz. " sözlerini sarf etti. 

 

TTF Başkanı Ayda Uluç, "Francesco Ricci Bitti bizler için çok önemli bir misafir, kendisi hem ITF Başkanı hem de Uluslararası Olimpiyat Komitesi Üyesi. Dünya tenisinin en yetkili ismi" dedi. TTF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tural ise "Turnuvayla ilgili görüşleri bizlerden ziyade ITF Başkanı'ndan duymanızı isteriz. Kendisi olumlu görüşlerini sizlerle paylaşacak" sözlerini dile getirdi.