Sharapova minik yıldızlarla

Dünya tenisinde kadınlarda en prestijli turnuva olan WTA Championships, bu yıl İstanbul Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şampiyona için geri sayım başlarken, bu muhteşem organizasyonun tanıtım aktiviteleri de hız kesmeden devam ediyor.

 

WTA Championships etkinlikleri kapsamında Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde minik tenisçilerle antreman yapan Rus tenisçi Maria Sharapova, onlarla sohbet etti ve 2’şer dakikalık maçlar yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ve milli tenisçimiz İpek Şenoğlu’nun da katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

Çocukların antrenman heyecanı

Yıldız tenisçilerle bir araya gelmenin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Sharapova, “Çocukluğuma geri döndüm sanki. Tenise ilginin bu denli küçük yaşlarda başlaması ve yayılması beni çok mutlu ediyor” dedi. Başarılarla dolu bir hayat öyküsü olan dünyaca ünlü güzel tenisçi Maria Sharapova’ya yalnızca yetişkin sporseverler değil, çocuklar da hayran. TTF’nin ümit vadeden yıldız tenisçileri de kortlarda fırtınalar estiren Sharapova’yı yakından görmek ve onunla aynı sette antrenman yapacak olmanın heyecanı yaşadılar.