Teklere çeyrekte veda

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen10'uncu Dubai ITF Gençler turnuvasında mücadele eden genç raketlerimizden Naz Karagöz ve Ege Tomey tekler ana tablosuna çeyrek finalde veda etti. Çiftlerde de Mert Adanalı/Oray Çezik ve Naz Karagöz/Hannah Nagel yarı final gördü. 

 

ITF gençler takvimind yer alan 10'uncu Dubai ITF Gençler turnuvası tek kızlar ana tablosunda Naz Karagöz ve Ege Tomey. çeyrek finalde rakiplerine mağlup oldu. Naz Karagöz, çeyrek finalde üç numaralı seribaşı Viktoriya Lavrentyeva'ya 7-5, 6-0'la, Ege Tomey ise altı numara Hannah Nagel'e  6-4, 6-1'le yenilerek yarı finale yükselemedi. Çift kızlarda yoluna Hannah Nagel'le devam eden Karagöz, finale yükselmek için Aponasenko/Silva'yla oynayacak. 

 

Tek erkeklerde turnuvada yer alan Oray Çezik ve Mert Adanalı, ikinci turda kaybederek turnuvaya veda etti. Oray Çezik, sekiz numara Kirksteen Rebuyas'a 6-1, 6-0'la, Mert Adanalı ise Vincent Thierry Schneider'e 6-3, 7-6'yla mağlup oldu. Çift erkeklerde Mert Adanalı/Oray Çezik ikilisi, yarı finalde Makzoume/Naow'la eşleşti. Adanalı/Çezik, çeyrek finalde Abu Dayeh/Ianakiev'i 0-6, 6-3, 10-5'lik setlerle geçmeyi başardı.