Kupa Rettenmaier/Stadler'in

 

ATP Challenger takviminde yer alan Türk Telekom İzmir Cup'ın çiftler finalinde Flavio Cipolla/Thomas Fabbiano ikilisini 6-0, 6-2'lik setlerle mağlup eden Travis Rettenmaier/Simon Stadler, şampiyonluğa ulaştı.

 

Örnekköy Ulusal Tenis Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Türk Telekom İzmir Cup'ın altıncı günü çiftler finaliyle sona erdi. Turnuvanın finalinde Travis Rettenmaier/Simon Stadler'in rakibi İtalyan Flavio Cipolla/Thomas Fabbiano'ydu. İlk seti rahat bir oyunla 6-0 almayı başaran Rettenmaier/Stadler çifti, ikinci seti de 6-2'yle lehine sonlandır ve Türk Telekom İzmir Cup'ın çiftler şampiyonluğuna ulaştı.

 

Karşılaşma sonrası düzenlenen kupa töreninde oyunculara ve maçın hakemine ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı Cengiz Durmuş, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar ve Türk Telekom İzmir Cup Turnuva Direktörü Hamdi Büyükaltıntaş takdim etti.

 

Müsabakanın ardından şampiyonlukla ilgili düşüncelerini paylaşan Rettenmaier "İzmir'de olmaktan çok mutluyum, benim için hem güzel hem de başarılı bir haftaydı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum " şeklinde konuştu.

 

Türk Telekom İzmir Cup pazar günü oynanacak tekler finaliyle sona erecek. Üçüncü kez turnuva finaline yükselen Marsel İlhan, şampiyonluk için Slovak Lukas Lacko'yla oynayacak.

 

Türk  Telekom Desteğiyle Çocuklar Fabbiano'ya karşı

 

Türk tenisinin en büyük destekçilerinden Türk Telekom, en yetenekli 10 ball boy'u çiftlerde ikinciliği elde eden Thomas Fabbiano'yla buluşturdu. ATP klasmanında 306'ncı sırada bulunan Fabbiano, çiftler finaline çıkmadan önce Türk Telekom'un sponsorluğunda korta çıkan birbirinden yetenekli oyuncularla mücadele etti. Turnuvanın en keyifli dakikalarının yaşandığı gösteri maçında, genç raketler İtalyan oyuncuya zor anlar yaşattı.