Marsel ve Bengü'den gösteri maçı

Türk tenisinin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, pop müziğinin sevilen yıldızı Bengü ile gösteri maçında buluştu. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen WTA Championships’in tanıtım etkinlikleri kapsamında Taksim meydanında gerçekleşen gösteri maçında Marsel İlhan ve Bengü keyifli anlar yaşadı. Meydanı dolduran yüzlerce kişi, tezahüratlarıyla yıldızlara destek verdi.

 

Kıtaların birleştiği eşsiz İstanbul’un ev sahipliğindeki WTA Championships, 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kadınlar tenisinin bu prestijli turnuvasının tanıtım aktiviteleri de milli tenisçi Marsel İlhan ve sanatçı Bengü’nün katıldığı gösteri maçıyla bugün başladı. Taksim Meydanı’na kurulan aktivite alanında karşı karşıya gelen Marsel İlhan ve Bengü’nün müsabakası büyük rekabete sahne oldu. Türkiye’nin bir numaralı erkek tenisçilerinin arasında gösterilen Marsel İlhan, güzel şarkıcı karşısında zor anlar yaşadı. 

 

Taksim Meydanı’nda bulunan seyirciler, gösteri maçı öncesinde çeşitli aktivitelerle keyifli dakikalar yaşadı. Özel olarak kurulan alanındaki “Servis Hızı” oyunu oynayan tenis severler, aktiviteler süresince de şampiyona biletlerini temin etti.