Ayda Uluç'tan ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu Ayda Uluç, Pendik Viaport Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Birinci Plaj Tenisi Şampiyonası'nda yarı final müsabakalarını izledi.

 

Aydos Club Life'ın ev sahipliğinde oynanan Türkiye Birinci Plaj Tenisi Şampiyonası'nda cumartesi günü yarı final maçlarıyla devam etti. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in de karşılaşmaları izleyerek oyunculara destek verdi. TTF Başkanı Uluç, şampiyonaya yaptığı katkılardan dolayı Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'e plaj tenisine özel raket ve top hediye etti. 

 

Belediye Başkanı Şahin yaptığı açıklamada "Pendik olarak tenisin merkezi olmak için çaba sarf ediyoruz. Türkiye'de bir ilk gerçekleştirerek Plaj Tenisi Şampiyonası'nı ilçemiz sınırlarında yaptık, devamını da getireceğiz" dedi. Plaj tenisiyle bu spora olan ilgiyi arttırmak istediklerini ifade eden TTF Başkanı Uluç "Tenisin bu yüzünü de sporseverlere tanıtmak için çaba sarf ediyoruz, bir ilk olarak başarılı bir organizasyona imza atıyoruz. Yarın da final müsabakalarıyla şampiyonlarımızı belirleyeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

Ayda Uluç ve Kenan Şahin daha sonra Aydos Club Life Başkanı Resul Yazıcı'yla birlikte kulübü ziyaret etti.