Son sekizde

Umman'da gerçekleştirilen ITF Gençler turnuvasında tek kızlarda korta çıkan Melis Bayraktaroğlu, çeyrek finale yükseldi. Çiftlerde korta çıkan üç raketimiz ise turnuvaya veda etti.

 

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde yer alan ITF Gençler Umman'da teklerde ikinci tur maçları geride kaldı. Genç temsilcimiz Bayraktaroğlu, altı numaralı seribaşı Alena Vasilyeva'yla karşılaştı. Müsabakadan 6-3, 6-4'lük setlerle galip ayrılan Melis, dört numaralı seribaşı Sırp Teodora Radosavljevic'le eşleşti.

 

Geçtiğimiz hafta çiftlerde partneri Gulnaz Dokey'le şampiyon olan Melis Bayraktaroğlu, bu hafta ise turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Bayraktaroğlu/Dokey ikilisi, yarı finale yükselme maçında Guban/Vasilyeva'ya 6-3, 6-2'lik setlerle kaybederek tur şansını yitirdi. Çift erkekler ana tablosunda oynayan raketlerimiz Efekan Bülbül ve Berk İliescu da son dörde yükselemedi. Efekan Bülbül/Joseph Colaciello, bir numaralı seribaşı Djamalov/Zverev'e 7-5, 6-4, Berk İliescu/Behnam Shahrestanikia da iki numara Mekawi/Samaha'ya 6-2, 6-1'le yenildi ve turnuvaya veda etti.