Yaz Kupası'nda eleme heyecanı

Tennis Europe takviminde yer alan Avrupa Yaz Kupası'nda eleme mücadeleleri bugün başlıyor. Erkeklerde D grubunda yer alan oyuncularımız İspanya'nın Magaluf kentinden mücadele ederken kızlarımız da İtalya'da Castellammare'de B grubundan çıkmak için oynayacak.

 

Avrupa Yaz Kupası'nda ilk maçlar bugün başlıyor. D grubunda bulunan erkek takımımız ilk maçında Portekiz ile karşılaşacak. Genç temsilcilerimiz bu maçı kazandıkları takdirde bir numaralı seribaşı Romanya ve Ermenistan maçının galibiyle finale yükselmek için korta çıkacak. Berk İliescu, Yiğitcan Çömlek, Efekan Bülbül ve Ata Hergünvarım İspanya'daki kadromuzu oluştururken Yıldıray Çam ve Erdinç Baykal da takımımızın başında yer alıyor.

 


Kızlarda karşılaşmaların oynandığı İtalya'da ise oyuncularımız ilk maçında B grubunda Slovakya'ya karşı mücadele edecek. Millilerimiz birinci maçlarını kazanırsa sonrasında Portekiz-Hırvatistan maçının galibiyle eşleşecek. Ülkemizi İtalya'da Ege Tomey, Müge Topsel, Merve Gülten ve Melis Bayraktaroğlu temsil ederken Serdar Sütçü de oyuncularımızın antrenörlüğünü yapıyor.

 

 

Millilerimiz eleme maçları sonrası gruptan çıkmayı başarırsa 1-3 Temmuz 2011 tarihleri arasındaki final müsabakalarını oynamaya hak kazanacak.