Üçüncü tur heyecanı

TED Spor Kulübü'nde düzenlenen ITF Nazmi Bari Kupası'nda Türk raketler başarılı sonuçlar alamaya devam ediyor. Erkeklerde Cem İlkel, Efe Yurtaçan ve Gökberk Ergeneman, kızlarda Burcu Tarı, İpek Soylu ve Sultan Gönen üçüncü tura yükselen isimler oldu.

 

Türk tenisinin efsane isimlerinden Nazmi Bari anısına düzenlenen ITF Nazmi Bari Kupası'nda tekler ikinci tur maçları sona erdi. Üçüncü tur mücadelesinde Gökberk Ergeneman, Berk İliescu'yu 6-4, 6-4 geçerken Efe Yurtaçan da Belçikalı Jeroen Royakkers'i 6-4, 6-1 yenmeyi başardı. Beş numaralı seribaşı Cem İlkel, bir diğer Belçikalı raket Simon Stevens'i 6-2, 3-6, 6-4 mağlup ederek yoluna devam etti. Erkeklerde günün şanssız isimleri rakiplerine kaybeden Berk İliescu, Yiğitcan Çömlek ve Erhan Kubilay Yardımcıel oldu.

 

Kızlar ana tablo mücadeleleri de ikinci tur maçlarıyla devam etti. İki Türk raketin mücadelesinde Burcu Tarı, Fatmanur Atılgan'ı 6-3, 6-1'lik setlerle yenerek bir üst tura yükseldi. İpek Soylu, Bulgar Julia Terziysak'yı  6-3, 6-1'lik setlerle Sultan Gönen de Alisa Kourkine'yi 6-1, 6-2'yle geçti. 

 

 

Çiftlerde de ilk tur maçları ardından birçok oyuncumuz yoluna devam etti. Çiftler fikstürlerini ve günün programını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

 

Çift Erkekler

 

Çift Kızlar

 

Günün Programı