Nazmi Bari Kupası'nda heyecan

Uluslararası Tenis Birliği'nin gençler takviminde yer alan Nazmi Bari Kupası'nda TED Spor Kulübü tesislerinde başladı. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen bu turnuvaya erkeklerde 27, kızlarda da 29 Türk raket katılıyor.

 

Türk tenisinin unutulmaz şampiyonlarından Nazmi Bari adına düzenlenen ITF Gençler turnuvası TED Spor Kulübü'nde yüksek katılımla başladı. Toplam 56 genç Türk raketin mücadele ettiği turnuvadada ilk tur maçları sonra erdi. Tek erkeklerde ilk turu galibiyetle kapatan isimler Erhan Kubilay Yardımcıel, Berk İliescu, Gökberk Ergeneman, Efe Yurtaçan, Cem İlkel ve Yiğitcan Çömlek oldu. Çiftlerde de Yiğitcan Çömlek/Oğulcan Deniz, Mert Balta/Mustafa Mert Sezgen, Can Öztüzün/Eren Şen, Altuğ Çelikbilek/Arda Üzümcü turlayan isimlerdi.

 

Tek kızlar ana tablosundaki mücadelede de yedi genç raketimiz ikinci tur görmeyi başardı. İlk turda rakiplerini mağlup eden Fatmanur Atılgan, Burcu Tarı, İpek Soylu, İpek Lara Açıkgöz, Melis Bayraktaroğlu, Ege Tomey ve Sultan Gönen üst tura çıktılar. Çifttler ana tablosunda da Cemre Anıl/Sultan Gönen, İpek Lara Açıkgöz/İrem Buğdaycı, Ekin Bahıtlı/İpek Birol dün oynanan karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağladı.