Uluç'tan FED Kupası kampına ziyaret

3-7 Mayıs 2011 tarihlerinde Avrupa-Afrika 2'inci Grubu'nda mücadele edecek olan Türkiye FED Kupası takımı, Dragos'ta bulunan Mavi Tenis Kulübü'nde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ali Göreç yönetiminde çalışan millileri, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ziyaret etti.

 

Avrupa-Afrika 2'inci Grubu maçları için Mısır'da mücadele edecek olan FED Kupası takımımız, yeni tesislerine geçen Mavi Tenis Kulübü'nde çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü Mısır'a geçecek olan milli oyuncular, deneyimli antrenör Ali Göreç yönetiminde antremanlarına devam ediyor. TTF Başkanı Ayda Uluç, kampta olan tenisçilerle görüşerek onlara moral ziyaretinde bulundu. Ziyareti sırasında oyuncularla da konuşma fırsatı yakalayan Uluç, "Bütün oyuncularımı yakından tanıyorum, onlara güvenim sonsuz. Eminim grubumuzda birinci olup play-off maçımızı da kazanacağız" sözlerini sarf ett. Kulüpte geçirdiği sürede kulüp başkanı Hatice Ürel'in eşlik ettiği Uluç "Mavi Tenis Kulübü, 6 toprak, çim ve sert kortlarıyla önemli bir tesis olacak" şeklinde konuştu.

 

Kampla ilgili konuşan kaptan Ali Göreç, "Pazartesi gününden beri çalışıyoruz. Oyuncularımın performansından oldukça memnunum, antrenmanlar çok verimli geçiyor. Bir tek İpek Şenoğlu, Estoril'de olduğu için kampa yarın katılacak. Umarım Mısır'da istediğimiz sonucu alacağız" diyerek kamptan memnuniyetini dile getirdi.

 

Tarihinde 20 kez FED Kupası'nda mücadele eden ülkemiz, şu ana kadar oynadığı 70 serinin 39'unu kazanırken 31'inden mağlup ayrıldı. Ali Göreç kaptanlığında hazırlanan kadromuzu Başak Eraydın, Çağla Büyükakçay, İpek Şenoğlu, Melis Sezer ve Pemra Özgen oluşturuyor.