Beklenen sonuçlar geliyor

Antalya'daki ITF serilerinde başarılı oyunlarına rağmen istedikleri sonuçları alamayan Türk raketler, bu hafta düzenlenen turnuvalarda önemli sonuçlara imza atmayı başardılar. Milena Zubkov, Avustralyalı Alenka Hubcek'i geçerken, Tuna Altuna da ATP klasmanında 417'inci sırada bulunan Rudy Coco'yu mağlup etti. 

 

Antalya'da devam eden ITF Futures'ın ana tablosunda beş Türk raket yer alıyor. Antalya'da sezonun 12'inci turnuvasında, altı numaralı seribaşı Rudy Coco'yla karşılaşan Tuna Altuna, rakibini 7-6, 6-3'lük setlerle geçerek ikinci tura yükseldi. Altuna, ikinci turda İsviçreli Yann Marti'yle karşılaşacak. İlk turda mücadelesine çıkan bir diğer Türk raket Can Kızıltuna ise yedi numara Peter Gojowczyk'a 6-0'lık setlerle kaybetti. 

 

Barkın Yalçınkale ve Haluk Akkoyun çarşamba günü (yarın) ikinci tur için raket sallayacak. Akkoyun, Beş numara Adrien Bossel'le, Yalçınkale ise Filip Horansky'le oynayacak.

 

 

Belek Belconti Otel'de düzenlenen 10 bin dolar toplam ödüllü ITF Kadınlar turnuvasında iki Türk raket mücadele ediyor. İlk turda Avustralyalı Alenka Hubcek'le karşılaşan Milena Zubkov, rakibini 6-4, 7-6'lık setlerle mağlup ederek ikinci turda Isabella Shinikova'nın rakibi oldu. Turnuvanın bir numarası Ksenia Kykina'yla oynayan Eylül Benli ise korttan 6-1, 6-2'lik sonuçlarla mağlup ayrıldı.