Rakip Ebden

Milli raket Marsel İlhan, bu hafta sezonun ikinci masters turnuvası olan Miami Masters'ta raket sallayacak. Miami'de eleme tablosunda yer alan İlhan, ilk turda Avustralyalı Matthew Ebden'le karşılaşacak.

 

Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, bu hafta Miami Masters'ta mücadele ediyor. Turnuvaya eleme turundan katılan 23 yaşındaki Türk tenisçi, ilk maçında Avustralyalı Matthew Ebden'le eşleşti. ATP klasmanında 195'inci sırada yer alan Ebden, bir hafta önce 2011'in ilk masters turnuvası olan Indian Wells'te elemeden ana tabloya yükselip ilk turda Alman Mischa Zverev'e kaybetmişti.

 

Dünya sıralamasında 114'üncü sırada bulunan Marsel İlhan ise geçtiğimiz hafta Indian Wells'e elemede veda ettikten sonra Orange Open Challenger da mücadele etmişti. ATP teklerde yaşadığı dokuz maçlık mağlubiyet serisine Orange Open Challenger'da son veren Marsel İlhan, bu turnuvada çeyrek final görmüştü.

 

Milli raket, Miami Masters eleme ilk maçında Matthew Ebden'ı mağlup ederse Ilya Marchenko-Robert Farah maçının galibiyle oynayacak.