İkinci turda veda

Antalya'da düzenlenen 10 bin dolar toplam ödüllü ITF turnuvasında mücadele eden Seda Arantekin ve Cemre Anıl, ikinci turda elendiler.

Kaya Belek Otel'de devam eden ITF serisinin bu haftaki ayağında Seda Arantekin ve Cemre Anıl, ikinci tur oynadılar. İlk turda Polonyalı Agata Baranska'ya üstünlük sağlayan Seda Arantekin, bir sonraki turda Rumen rakibi Raluca Elena Platon'a 6-0, 6-7, 7-5'lik setlerle kaybetti. Turnuvada ikinci tur gören bir diğer isim olan Cemre Anıl, ilk turda Zuzana Zlochova'nın çekilmesi sonucu adını bir üst tura yazdırdı. Çeyrek finale çıkma mücadelesinde Martina Kubicikova'yla karşılaşan Anıl, mücadeleden 6-1, 6-4'le mağlup ayrıldı. Ana tabloda raket sallayan Büşra Kayrun ise ilk turda İsrailli Keren Shlomo'ya elenmişti.

 

Çiftlerde de korta çıkan Türk oyunculardan Cemre Anıl/Büşra Kayrun ikilisi, ilk turda Eylül Benli/Milena Zubkov'u 4-6, 6-4, 10-5 yenmeyi başardı. Çiftler ana tablosunda yer alan Seda Arantekin ise turnuvaya Ukraynalı Anna Karavayeva'yla katılıyor. Arantekin/Karaavyeva çifti, birinci turda Cigui/Gledacheva'yla karşılaşacak.