Üç raket turladı

Antalya'da düzenlenen 10 bin dolar toplam ödüllü ITF Erkekler turnuvasında bugün korta çıkan üç Türk raket turladı. Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Anıl Yüksel ikinci tura çıkarken Tuna Altuna, Alp Gölcüklü ve Barkın Yalçınkale rakiplerine elenmekten kurtulamadı.

 

Antalya'da oynanan ITF Erkekler Futures turnuvasında ilk tur heyecanı yaşandı. Kaya Belek Otel'in toprak kortlarında mücadele eden Türk tenisçilerden Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Anıl Yüksel teklerde maçlarını kazanarak bir üst tura adlarını yazdırdı. Dört numaralı seribaşı Ivan Bjelica'yı üç set sonunda eleyen Haluk Akkoyun, 6-4, 2-6, 6-4'le Polonyalı Rafal Gozdur'un rakibi oldu. Birinci turda mücadele eden Ergün Zorlu da İtalyan Viktor Galovic'i 7-6, 6-1'le turnuva dışına itti. Zorlu, ikinci turda bir numaralı seribaşı olan Fransız Florian Reynet'le eşleşti. İki Türk oyuncunun karşılaşmasında gülen taraf Alp Gölcüklü'yü 6-0, 6-0 mağlup eden Anıl Yüksel oldu. Yüksel, bir sonraki turda Barkın Yalçınkale'yi 7-5, 6-0 geçen Denys Molchanov'la oynayacak. Antalya'da korta çıkan Tuna Altuna ise Roha Gajjar'a 6-4, 6-1'lik setlerle kaybetti

 

Çiftlerde de heyecanın sürdüğü Antalya'da Ergün Zorlu/Haluk AKkoyun ikilisi turladı. Andrei Mlendea/Anıl Yüksel karşısında 2-6, 6-3, 10-7 galip gelen Türk raketler turnuvada yoluna devam etti.