Melis ve Sultan' ın Büyük Başarısı

Marsel, Çağla ve İpek' in başarılarıyla ivme kazanan Türk Tenisi, 14 Yaş Milli Takımımızdan gelen Tennis Europe Winter Cup Eleme Grubu şampiyonluğu ile adını bir kez daha uluslararası arenada duyurdu.

 

Bu büyük başarıların bir benzeri de  Antalya Gd Tennis Academy Kaya Belek Hotel şubesinde oynanmakta olan 10,000$ toplam para ödüllü ITF Women's Circuit turnuvasında tekrarlandı...

 

Tekler kategorisinde mücadele etmekte olan Melis Sezer, eleme fikstüründen katıldığı turnuvada bugün oynadığı maç sonucunda turnuvanın 3 numaralı seri başı Fas'lı El Allami' yi 6/4 6/0 yenerek yarı finale kalmıştır. 18 Yaş sporcusu olan Melis Sezer' i bu önemli başarısından ötürü kutlar, yarı finalde karşılaşacağı turnuvanın 7 numaralı seri başı olan İtalyan Carolina Pillot maçında başarılar dileriz.

 

16 Yaş Sporcumuz Sultan Gönen wild card alarak mücadele ettiği çiftler kategorisinde Ukrayna' lı partneri Anna Karavayeva ile çeyrek final maçında karşılaştığı turnuvanın 2 numaralı seri başı olan Çek Çift Simona Dobra/ Martina Kubicikova' yı yenen Velieva Kardeşleri 4/6 6/1 10/8 ile geçti. Yarı finalde karşılaştıkları turnuvanın 3 numaralı seri başı olan Rus Çift Anna Arina Marenko/Ekaterina Yakovleva çiftini yenen Rus Çift Irına Glimakova/Polina Monova çiftini yine zorlu bir mücadeleden sonra 4/6 6/2 10/8 ile geçerek adını finale yazdırdı. Sultan'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

 

Saygılarımızla

Türkiye Tenis Federasyonu