Bruguera'dan kulüplere ziyaret

Salı günü imzaladığı sözleşmeyle Türkiye Tenis Federasyonu teknik direktörlüğüne getirilen İspanyol çalıştırıcı Lluis Bruguera, bugün İstanbul'da bulunan Enka, İstanbul Tenis Kulübü (İTK) ve Kemer Country Tenis Kulübü'nü gezdi.

Dünyaca ünlü teknik direktör Lluis Bruguera, görevinin ilk günü milli takım antrenörlerinden Onur Binay, federasyon yetkilileri Gökhan Dönmez ve Ayhan Akgül'le beraber İstanbul turu yaptı. İspanyol çalıştırıcı ilk durağı olan Enka'da tesisleri gezdikten sonra antrenör  Gavin Hopper ile 1 saate yakın bir görüşme yaptı. Her iki isimde birbirleriyle görüş alışverişinde bulunurken Avustralyalı Hopper, Bruguera'nın yeni kuracağı sisteme destek için elinden geleni yappacağını ifade etti. 

Enka'nın Ardından İstanbul Tenis Kulübü'ne geçen Türk Tenisi Genel Direktörü, kulübü gezerken antrenmanda olan milli tenisçi Seda Arantekin, Mina Saygı ve antrenör Çağdaş Ulukan ile sohbet etti. 62 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı, sonrasında bu kulüp bünyesinde görev yapan eski milli takım antrenörü Erhan Oral ile görüştü.

İstanbul turunu son durağı olarak Kemer Golf&Country'ı ziyaret eden Bruguera kulüp baş antrenörü Alaaddin Karagöz ve tenis direktörü Enok Eskinazi'yle sohbet etti. Tenis kortlarını gezen teknik direktör, ardından kulübün hatıra defterini imzaladı.

LLuis Bruguera, 14 Ekim Perşembe günü de İstanbul'da kulüp ziyaretlerini sürdürecek.

Lluis Bruguera'nın İstanbul ziyaretinden kareler:

Enka

İstanbul Tenis Kulübü(İTK)

Kemer Golf&Country