Türkiye Tenis Federasyonu Uzaktan Eğitim Semineri Duyurusu

Covid-19 dolayısıyla evlerimizde kalmaya devam ederken sporcu, antrenör, veli ve idarecilerimize yönelik ‘Türkiye Tenis Federasyonu Uzaktan Eğitim Semineri’ne' 6 Mayıs 2020 itibari ile başlıyoruz. Mayıs ayı boyunca devam edecek ve alanında uzman 14 eğitmenin beslenme, psikoloji, antrenman bilimi gibi konularda bilgi, beceri ve paylaşımlarımızı arttırmak amacı ile gerçekleştireceği seminerin ilk dersi Dr. Öğr. Üyesi Gülberk Gültekin Salman tarafından 'Kişisel Markalaşma ve Önemi' konu başlığı altında 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü, 17:00-18:00 saatleri arasında ‘Zoom’ uygulaması üzerinden verilecektir. Seminer programı ve katılım koşullarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Seminer belgesi almak isteyen antrenörlerimizin başvurularını en geç 06 Mayıs 2020 tarihi saat 14.00’e kadar “Spor Bilgi Sistemi (E-devlet)” üzerinden yapması gerekmektedir. Seminer belgesi almak isteyen antrenörlerimizin 14 derse de katılması zorunludur. Genel katılım yapmak isteyenler (sporcu, veli, idareci) ve seminer belgesi almak istemeyen antrenörlerimiz aşağıdaki bağlantıdan katılım başvurusunda bulunabilirler.
 
Seminerlere katılım 1000 kişi ile sınırlıdır. Aynı anda en fazla 1000 kişinin semineri izlemesine imkan bulunmaktadır. 
 
Spor Bilgi Sistemi'ne kayıt olmak isteyen antrenörlerimizin kayıt işlemlerini cep telefonları üzerinden yapma imkanı bulunmamaktadır. Kayıt işlemlerinin bilgisayar üzerinden web tarayıcı kullanılarak yapılması gerekmektedir.
 
Başvuru için Google Form linki : https://forms.gle/FUuPy1yAPRjuewn78