Avrupa Kış Kupası'nda Millilerimiz Finale Yükseldi

İstanbul ve İzmir’de toplamda 21 ülkenin katılımıyla düzenlenen Avrupa Kış Kupası’nda 4 takımımızdan üçü finallere yükseldi bir takımımız ise 3'üncülük için mücadele edecek.

İzmir Zübeyde Hanım Tenis Merkezi’nde düzenlenen 14 Yaş Avrupa Kış Kupası’nda kaptanlığını Nika Kakulia, antrenörlüğünü Yıldıray Çam’ın yaptığı Melis Yıldırım, Zümra Balkan, Defne Aydemir’den oluşan 14 Yaş Kız Milli Takımımız Büyük Britanya ve İspanya’yı yenerek Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek finallere yükseldi. Kaptanlığını Umut Alptekin, antrenörlüğünü Mert Gerçeker ve Uğur Kara’nın yaptığı Mustafa Ege Şık, Kaan Işık Koşaner, Samim Filiz’den oluşan 14 Yaş Erkek Milli Takımımız Moldova ve Estonya’yı yenerek Almanya’da düzenlenecek finallere yükseldi.

İstanbul Global Spor Kulübü’nde düzenlenen 16 Yaş Avrupa Kış Kupası’nda kaptanlığını Deniz Ataş, antrenörlüğünü Bulut Yılmaz’ın yaptığı Deniz Dilek, Simay Keleş, Nehir Doğan’dan oluşan 16 Yaş Kız Milli Takımımız İtalya ve Moldava’yı yenerek Fransa’da düzenlenecek finallere yükseldi. Kaptanlığını Can Turan Uyar, antrenörlüğünü ise Oray Çezik’in yaptığı Haydar Cem Gökpınar, Cem Christopher Küçükhüseyin, Ramazan Kaan Oktay’dan oluşan 16 Yaş Erkek Milli Takımımız Estonya’yı yenip, Romanya’ya mağlup oldu ve 5 Şubat’ta 3’üncülük için mücadele edecek.