TTF Başkanı Cengiz Durmuş Tennis Europe Başkanı ve Tennis Europe Senyörler Tenisi ve Özel Etkinlikler Ana Sorumlusu’ndan Teşekkür Mektubu Aldı

Tennis Europe Başkanı Ivo Kaderka ve Tennis Europe Senyörler Tenisi ve Özel Etkinlikler Ana Sorumlusu Nadja Koran Kasım ayında Antalya'da gerçekleşen 2022 Avrupa Senyör Kulüpler Şampiyonası’na yapılan başarılı ev sahipliği dolayısıyla Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'a bir teşekkür mektubu gönderdi.

Başkan Kaderka ve Senyörler Tenisi ve Özel Etkinlikler Ana Sorumlusu Koran’ın ortak gönderdikleri mektupta şu ifadelere yer verildi:
“Tennis Europe adına, Türkiye Tenis Federasyonu'na ve Turnuva Direktörü Sayın Özgür Ergüden'e bu yılki Avrupa Senyör Kulüpler Şampiyonaları'nın (ESCC) sorunsuz geçmesini sağlamak için yaptıkları her şey için şükranlarımızı sunarız.
Oyuncuların ve ilgili tüm tarafların hepsi etkinlik organizasyonu konusunda beklentilerini aşan bir şampiyona ile karşılaştıklarını belirterek gördükleri olağanüstü misafirperverlikle etkinliğin ev sahibi olan Club Megasaray’ın cömert düzenlemelerinden bahseden olumlu geri bildirimlerde bulundu.
Tennis Europe'un perspektifine göre de 2022 ESCC çok başarılıydı ve Tennis Europe olarak her iki tarafın da anlaşmasına bağlı olarak önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğin ev sahipliğinin Türkiye’ye verilmesi konusunda olumlu görüşlerimiz oluştuğunu bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.
Misafirperverliğiniz ve dostluğunuz için tekrar teşekkür ederiz ve herkesin güzel Türkiye'den birçok keyifli anıyı evine götürdüğünden eminiz.
Saygılarımızla.