Türkiye-Kolombiya Davis Cup Karşılaşması Başlıyor

Kolombiya-Türkiye World Group I karşılaşmasının kuraları çekildi. Eşleşmeyi galibiyetle tamamlarsak tarihimizde ilk kez Qualifiers seviyesine yükseleceğimiz Kolombiya serisi yarın başlıyor.

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da bulunan Carmel Club tesislerinde 17-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kolombiya-Türkiye World Group I karşılaşmalarının maç programı belli oldu.
Kura çekimi törenine Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Kolombiya Tenis Federasyonu Başkanı David Samudio Gómez, turnuva başhakemi ile her iki takımın oyuncuları ve kaptanları katıldı. Kura çekimi sonucunda ilk gün (17 Eylül Cumartesi) TSİ 19.00’da başlayacak müsabakalarda teklerde Altuğ Çelikbilek ile Nicolas Mejia müteakiben ise Cem İlkel ile Daniel Galan karşı karşıya gelecek.

İkinci gün (18 Eylül Pazar) TSİ 19.00’da başlayacak maçlarda çiftlerde Ergi Kırkın/Yankı Erel ikilisi ile Juan Sebastian Cabal/Robert Farah çifti mücadele edecek. Bu maçın ardından başlayacak tekler maçında Altuğ Çelikbilek ile Daniel Galan ve Cem İlkel ile Nicolas Meija karşılaşacak. Karşılaşmalar S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Milli takımımızın kaptanlığını Marsel İlhan üstlenirken, antrenörlüğünü Bora Gerçeker yapıyor.