Özbekistan-Türkiye Serisinde İlk Gün Beraberlikle Tamamlandı

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’in ev sahipliğinde gerçekleşen Özbekistan-Türkiye Davis Cup World Group I Play-Off müsabakalarında ilk gün 1-1 beraberlikle tamamlandı.

A Milli Erkek Takımımız, Taşkent’te Olympic Tennis School tesislerinde gerçekleşen Davis Cup World Group I Play-Off müsabakasının ilk gününde ev sahibi Özbekistan’a karşı ilk eşleşme maçında kaybederek geriye düşse de ikinci maçta kazanarak skora dengeyi getirdi.

Taşkent Büyükelçisi Olgan Bekar ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un da izlediği serinin ilk maçında Özbek sporcu Sanjar Fayziev ile karşılaşan Cem İlkel, 2 saat 38 dakika süren maçı 6-3, 6-7, 6-4 kaybetti.

İlk günün ikinci eşleşmesinde Altuğ Çelikbilek ve Sergey Fomin karşı karşıya geldi. İlk servislerinden yüzde 82 puan çıkaran Çelikbilek, Özbek sporcu Fomin karşısında 1 saat 16 dakika süren mücadeleyi 6-3, 6-4’lük setlerle kazandı.

Serinin ikinci günü 5 Mart Cumartesi karşılaşmalar TSİ 10.00’da başlayacak. İlk maçta Yankı Erel/Ergi Kırkın çifti ile Sanjar Fayziev/Sergey Fomin ikilisi karşı karşıya gelecek. Tekler eşleşmelerinde ise Altuğ Çelikbilek ile Sanjar Fayziev, Cem İlkel ile Sergey Fomin mücadele edecek.

Cem_İlkel_2.JPG

A_Milli_Erkek_Takımı-min.JPG

Türkiye-Özbekistan.JPG

Sanjar_Fayziev-min.JPG

Sergey_Fomin-min.JPG

Olgan_Bekar-Cengiz_Durmuş-min-min.JPG