ITF, 2021 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri’ne Yapılan Ev Sahipliği İçin Memnuniyetini Bildirdi

ITF Junior ve Senyör Komitesi Başkanı Matt Byford, 2021 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri’ne yapılan başarılı ev sahipliği için Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş’a bir teşekkür mektubu gönderdi. Byford mektubunda Aspendos'ta düzenlenen açılış töreninin takımlar için özel bir deneyim ve harika bir başlangıç olduğuna dikkat çekerken, organizasyonun katılımcılara tenis kariyerlerine devam ettikleri sürede uzun yıllar hafızalarında kalacak güzel anılar yaşattığına dikkat çekti. Organizasyona katılan takım kaptanlarının %100’ünün turnuvaya dair olumlu bildirimde bulunduğunu söyleyen Byford ITF’in, Türkiye’nin 2022 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finallerine de ev sahipliği yapması konusunda olumlu görüşlerini bildirdi.

ITF Junior ve Senyör Komitesi Başkanı Matt Byford’ın mekbunun tamamı şu şekilde:

Sevgili Cengiz,

Size ITF, ITF Junior Komitesi Başkanı ve ITF Yönetim Kurulu Üyesi Ulrich Klaus ve ITF Yönetim Kurulu Üyesi Carlos Bravo adına yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Antalya'da 2021 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finallerini organize etmedeki tüm desteğiniz ve sıkı çalışmanız için minnettarlığımızı paylaşmak istiyorum. Etkinlik organizasyonu olağanüstüydü.

Geçtiğimiz haftalarda, faaliyete katılan takım kaptanları ve oyunculardan geri bildirimler aldık. Geri bildirimde bulunan 29 kaptanın %100'ü, genel turnuva memnuniyetlerini derecelendirmeleri istendiğinde olumlu geri bildirimde bulundular. Bu, uygulanan sıkı çalışmanın ve verim standartlarının harika bir kanıtıdır.

Siz ve ekibiniz, her şeyin inanılmaz derecede sorunsuz çalışmasını ve tüm gereksinimlerin karşılanmasını sağladınız. Aspendos'ta düzenlenen açılış töreni takımlar için gerçekten özel bir deneyimdi ve harika bir başlangıç yaptı ve etkinliğin geri kalanında neler olacağının bir işaretiydi.

Ben de dahil olmak üzere ITF ekibi için bu faaliyet sırasında sizinle ve ekibinizle çalışmak bir zevkti. Lütfen tüm faaliyet boyunca son derece yardımsever ve verimli olan personelinize teşekkürlerimi iletin. Adaylık ve planlama sürecinde Sayın Cem Tınaz'ın yanı sıra, faaliyet boyunca oyuncuların ve takımların yüksek kaliteli bir turnuva deneyimi yaşaması için yılmadan Turnuva Direktörü olarak görev yapan Özgür Ergüden Bey'e özellikle dikkat çekmek istiyorum.

Club Megasaray'ın hem turnuva oteli hem de turnuva mekanı açısından harika desteğini takdir etmek istiyorum. Baştan sona, Club Megasaray birlikte çalışmak için harika bir ortaktı ve ekiplerin baştan sona tamamen rahat olmasını sağladı. Lütfen Sayın Kemal Şahin'e ve Club Megasaray'da emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi paylaşınız.

Faaliyetin katılımcılara tenis kariyerlerine devam ederken uzun yıllar hafızalarında kalacak güzel anılar yaşatacağına eminiz. Sergilenen tenis seviyesiyle, 2021 Finallerinde yarışan birçok oyuncunun gelecekte daha yüksek profesyonel tenis seviyelerine ulaşacağından ve ülkelerini Billie Jean King Cup veya Davis Cup da temsil etmeye devam edeceğinden emin olabiliriz.

Faaliyetin 2022'de Antalya'da bir kez daha gerçekleşme ihtimaline ilişkin turnuva mahalinde görüşmeler gerçekleştirdik. ITF ilginizi memnuniyetle karşılıyor ve Türkiye Tenis Federasyonu 2022 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finallerine ev sahipliği yapmak için resmi bir başvuruda bulunmak isterse; bunun, alınan diğer herhangi bir evsahipliği talebi beyanı ile birlikte değerlendirilmesini sağlamak için 2021'in sonundan önce bana yazmanızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Matt Byford

Head of Juniors & Seniors