67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nden TTF'ye İslam Çupi Özel Ödülü

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. Türk sporunun önde gelen isimlerinden oluşan jüri komitesinin ve 3 milyon kişinin oylarıyla belirlenen ödül töreninde 'İslam Çupi Özel Ödülü'nü Türkiye Tenis Federasyonu adına Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş aldı.

Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş'a ödülünü takdim ederken, "Türkiye içinde olağanüstü başarılar elde ettiler, Türkiye'de müthiş bir altyapı çalışması yaptılar, geleceğe çok önemli sporcular yetiştirdiler ve yetiştirmeye de devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Sporcuların, ter dökenlerin, emek verenlerin ve spor insanlarının değer görüp ödüllendirildikleri bu gecede ödül almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Durmuş, kendisini ödüle layık gören herkese teşekkür ederek ödülü tenis camiasına atfetti.