Jr Billie Jean King Cup ve Jr Davis Cup Finalleri’nde Heyecan Devam Ediyor

28 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu’nun ev sahipliğinde Antalya Megasaray Tenis Akademisi’nde gerçekleşen Dünya Gençler Şampiyonası Jr Billie Jean King Cup Jr Davis Cup Finalleri’nin ikinci gününde milli takımımız kızlarda Kanada, erkeklerde Japonya ile mücadele etti.

Jr Billie Jean King Cup Finalleri Kanada eşleşmesinin ilk maçında kız milli takımımızdan Duru Söke, Martyna Ostrzgalo karşısında ilk seti kaybettikten sonra geri dönerek maçı 3-6, 6-1, 6-1 kazandı. Melisa Ercan ikinci maçta Victoria Mboko'ya 6-1'lik iki setle mağlup oldu. Serinin çiftler karşılaşmasında Duru Söke ve Melisa Ercan, Victoria Mboko ve Martyna Ostrzgalo ikilisine 6-3, 6-0 ile mağlup oldu. Türkiye-Kanada kızlar serisi 2-1 Kanada’nın üstünlüğüyle tamamlandı.

Jr Davis Cup Finalleri’nin Japonya eşleşmesinin ilk maçında Önder Balcı, Naoya Honda'ya 7-6, 6-2'lik setlerle mağlup oldu. Serinin ikinci maçında, Atakan Karahan, Hayato Matsuoka'ya 6-0, 3-6, 6-2'lik setlerle yenildi. Önder Balcı ve Emirhan Bulut ikilisi Hayato Matsuoka/Satoru Nakajima çiftine 6-1, 6-3 yenilmesiyle seri 3-0 Japonya lehine sona erdi.

Yarın gerçekleşecek karşılaşmalarda erkeklerde Şili ile mücadele ederken kızlarda da Almanya ile karşılaşacağız. Maçlar 10.30’da başlayacak.

30 Eylül Maç Programı

Duru_Söke.JPG

Önder_Balcı.JPG

Melisa_Ercan-Duru_Söke.JPG

Emirhan_Bulut-Önder_Balcı.JPG