Geleceğin Tenis Sporunu Gençler için Gençlerle Şekillendiriyoruz Projesinin İkinci Bölge Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yürütülen ve Erasmus+ Gençlik Programı KA3 Gençlik Diyaloğu projeleri kapsamında T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Geleceğin Tenis Sporunu Gençler için Gençlerle Şekillendiriyoruz” projesinin ikinci toplantısı proje ortaklarından Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İkinci toplantıda proje ortağı Giresun ilinin yanı sıra Ordu, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Samsun, Yozgat ve Amasya illerinden katılımcılar yer aldı.

Giresun ve çevre illerin bölge toplantısı Erasmus Programı tanıtımı ile başladı. Spora katılım, spora katılım önündeki engeller ve özellikle tenis sporunun yaygınlaşması önündeki engellerin interaktif çalışmalar ile konuşulduğu toplantı gün boyu devam etti.

Proje Ağustos ayına kadar çeşitli bölge toplantıları ile ülkemizin tüm illerini kapsayacak şekilde çevrimiçi toplantılarla devam edecek ve Ağustos ayında Ankara’da düzenlenecek Ulusal Zirve ile son bulacak. Devam edecek bölge toplantılarına başvurmak için Federasyonumuzun web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.