Geleceğin Tenis Sporunu Gençler için Gençlerle Şekillendiriyoruz Projesinin İlk Bölge Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yürütülen ve Erasmus+ Gençlik Programı KA3 Gençlik Diyaloğu projeleri kapsamında T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Geleceğin Tenis Sporunu Gençler için Gençlerle Şekillendiriyoruz” projesinin ilk toplantısı proje ortaklarından Kırklareli Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İlk toplantıda proje ortağı Kırklareli ilinin yanı sıra İstanbul, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Yalova, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik illerinden katılımcılar yer aldı.

Kırklareli ve çevre illerin bölge toplantısı Erasmus Programı tanıtımı ile başladı. Spora katılım, spora katılım önündeki engeller ve özellikle tenis sporunun yaygınlaşması önündeki engellerin interaktif çalışmalar ile konuşulduğu toplantı gün boyu devam etti.

Proje Ağustos ayına kadar çeşitli bölge toplantıları ile ülkemizin tüm illerini kapsayacak şekilde çevrimiçi toplantılarla devam edecek ve Ağustos ayında Ankara’da düzenlenecek Ulusal Zirve ile son bulacak. Devam edecek bölge toplantılarına başvurmak için Federasyonumuzun web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.