Istanbul Indoor Challenger’da Ergi Kırkın’ın Rakibi Joao Menezes

Istanbul Indoor Challenger turnuvasında bugün ana tablo ilk tur maçları devam ederken çiftler müsabakaları da başladı. Yılın ilk ATP Challenger turnuvasında dün 2 numaralı seri başı Seyboth Wild elenirken bugün de elemelerden gelen Joao Menezes 1 numaralı seri başı Daniel Elahi Galan’ı 7-6, 6-3 yenerek Istanbul Indoor Challenger turnuvasında ikinci tura yükseldi ve milli tenisçimiz Ergi Kırkın'ın rakibi oldu.

3 numaralı seri başı Antonie Hoang, Emilio Gomez’i 6-7, 6-2, 6-4 yenerek ikinci tur biletini cebine koydu. Bir diğer temsilcimiz Cem İlkel, Brandon Nakashima’ya 3-6, 6-4, 6-3 yenilerek turnuvaya teklerde veda etti. Nakashima ikinci turda elemelerden gelen Arthur Rinderknech ile karşılaşacak. Rinderknech 6-4, 3-2 öndeyken boyun ağrısı sebebiyle 5 numaralı seri başı Prajnesh Gunneswaran’ın maçtan çekilmesi ile ikinci tura yükseldi. Fransız Benjamin Bonzi ise 6-4, 2-1 öndeyken Blaz Rola’nın sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle maçtan çekilmesi ile ikinci tura yükseldi. Bonzi ikinci turda turnuvanın 6 numaralı seri başı 18 yaşındaki Lorenzo Musetti ile karşılaşacak.

Hollandalı Tallon Griekspoor elemelerden gelen Lukas Rosol’u  6-4, 7-6 yenerek Japon Go Soeda ile eşleşti. Federico Gaio ise Jay Clarke’yi 6-3, 7-5 yenerek 2 numaralı seri başı Seyboth’u eleyen Mohamed Safwat’ın rakibi oldu.

Bugün başlayan çitfler karşılaşmalarında sonuçlar ise şu şekilde:

Lloyd Glasspool  / Harri Heliovaara - [3] Nathaniel Lammons / Jackson Withrow 7-6, 6-4

Zdenek Kolar / Szymon Walkow - Luis Martinez / David Vega Hernandez 6-3, 6-7, 10-8

Robert Galloway / Alex Lawson - [WC] Sarp Ağabigün / Ergi Kırkın 6-3, 6-7, 12-10

Yarın (20.01.2021) oynanacak çiftler maçlarında Altuğ Çelikbilek / Cem İlkel ikilisi ve Marsel İlhan ile Tunuslu partneri Malek Jaziri korta çıkacak. Ergi Kırkın ise yarın teklerde Brazilyalı Joao Menezes karşısında ikinci tur mücadelesi verecek. 

20 Ocak Maç Programı

Tekler Ana Tablo

Çiftler Ana Tablo