Federasyonumuz ve Gazi Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzaladı

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Cengiz Durmuş adına dikilmiş 5 adet fidanın sertifikasını kendisine takdim etti.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba’nın da yer aldığı törende Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Tenis Federasyonu arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalar, Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından atıldı.

Protokol kapsamında; Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkiye Tenis Federasyonuna bağlı sporcuların sporda yetenek taramasını ve atletik performans testlerini yapacak.  Merkez, sporculara spor sakatlıklarından korunma konusunda yardımcı olacak. Merkez ile Federasyon arasında bilimsel araştırmalara yönelik iş birliği de yapılacak. Ayrıca, antrenörlerin eğitimleriyle, proje temelli faaliyetler yürütülecek.