ITF, Bölgesel Antrenör Konferansı'nı Gerçekleştirecek

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF), birçok uluslararası üst düzey oyuncu, eski oyuncular ve konusunda uzman konuşmacıların katılacağı konferans için kayıt almaya başladı.

Konferanslar, içgörü ve uzmanlığı paylaşmak, oyunda önde gelen koçları dinlemek için bir eğitim forumu sağlamak üzere planlandı. Bu kapsamda konusunda uzman kişiler tarafından ITF Akademi platformu üzerinden her gün iki saat ders verilecek.

Her bir konferans, eski profesyonel oyuncular ve / veya koçları ile soru-cevap oturumlarının yanı sıra Katılım, Fiziksel Koşullandırma, Biyomekanik, Psikoloji, Kadın Oyunu, Gençlerden Profesyonel Oyuna Geçiş ve En İyi Gençleri Geliştirme gibi konuları kapsayacak.

Konferanslar öncelikle antrenörlere yönelik olsa da kayıt herkese açık olacak. Katılmak için www.itf-academy.com adresinden ücretsiz bir hesap açmanız ardından seçtiğiniz üç günlük konferansa 9,95 ABD Doları tutarıyla kayıt olmanız gerekmektedir.

Antrenörler, etkinliğin ardından katılım sertifikalarının yanı sıra sunumların kayıtlarına ve tüm ek kaynaklara özel erişim alabilecektir.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olarak 3 ayrı tarihte düzenlenecek konferans tarihleri aşağıda verilmiştir.

  • 29 Kasım – 1 Aralık : ITF Bölgesel Antrenör Konferansı – Fransızca
  • 4-6 Aralık : ITF Bölgesel Antrenör Konferansı – İngilizce
  • 11-13 Aralık : ITF Bölgesel Antrenör Konferansı – İspanyolca

Konuşmacılar arasında aşağıdaki isimler yer almaktadır.

Fransızca: Ons Jabeur (TUN), Salma Mouelhi Guizani (TUN), Valérie Albaret (FRA), Bernard Pestre (FRA), Marie-France Mercier (CAN), Illou Lonfo (CIV), Younes El Aynaoui (MAR), Louis Katman (GBR / CAN)

İngilizce: Bruce Elliott (AUS), Paul Roetert (ABD), Debbie Kirkwood (CAN), Jeff Coetzee (RSA), Ruben Neyens (NED), Tamarine Tanasugarn (THA)

İspanyolca: Machar Reid (AUS), Merlin van de Braam (GBR), Rafael Martínez (ESP), Fernando Vilches ve Guillermo Coria (ARG), Susana Silvia (BRA), Oderaiza Soto (PUR), Guillermo Stevens (MEX)

Konferans ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.