Melis Sezer Cumhuriyet Kızları’nda Çiftler İkincisi

Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı Türkiye'nin en köklü kadınlar tenis organizasyonu Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda milli tenisçimiz Melis Sezer ve Büyük Britanyalı partneri Maia Lumsden ikincilik elde etti.

25 bin dolar ödüllü kapalı kort turnuvası Cumhuriyet Kızları’nın çiftler finalinde Sezer ve Lumsden ikilisi 2 numaralı seri başı Rumen tandem Jaqueline Adina Cristian/Elena Gabriela Ruse çiftine 71 dakika sonunda 6-3, 6-4 yenilerek turnuvayı ikinci olarak tamamladılar.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve TED Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Tınaz takdim etti.

Ödül_Töreni.JPGFotoğraf: Serdar Sözkesen

Teklerde Final Heyecanı Yarın 13.00’de

1 numaralı seri başı Estonyalı raket Kaia Kanepi ilk servislerinden yüzde 83’le puan çıkardığı ve 5 ace kaydettiği karşılaşmada turnuvanın 3 numaralı seri başı Jaqueline Adina Cristian’ı 1 saat 3 dakika sonunda 6-4, 6-2 ile yenerek adını finale yazdırdı. Dünya eski 2 numarası, 2010 US Open ve Wimbledon finalisti Vera Zvonareva ise Francesca Jones’i 6-2, 6-1 ile rahat geçerek final biletini cebine koydu.

Final maçı 31 Ekim Cumartesi (yarın) 13.00’de gerçekleşecek ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak TED Spor Kulübü’nde izlenebilecek.