WTA Başkanı ve Ceo'su Steve Simon Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Teşekkürlerini İletti

Women Tennis Association (Kadınlar Tenis Birliği) Başkanı ve Ceo'su Steve Simon, TTF Başkanı Cengiz Durmuş'a gönderdiği mesajda TTF İstanbul Tenis Merkezi'nin inşaatını gerçekleştirdiği için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na özel teşekkürlerini iletti. TTF İstanbul Tenis Merkezi’nin; uluslararası tenis için yıllık destinasyonlardan biri olabileceğini söyleyen Simon, uzun yıllar başarılı bir ortaklığa sahip olmaya devam etmeyi umduklarını ifade etti.

WTA Ceo’su Steve Simon’ın mesajının tamamı şu şekilde: 

Dear Cengiz,

On behalf of the WTA, I am writing to congratulate you on conducting the first TEB BNP Paribas Tennis Championships at the newly renovated Istanbul Tennis Center. Pictures were shared with me prior to and during the event and I have to reflect it looked great. I have also received very positive feedback about the newly upgraded facility which I understand is in an excellent location.

Running an event during these challenging times is a significant undertaking and it is my sincere hope that you and your team is proud of what was accomplished. I know that both the players and WTA Staff were very pleased to be in Istanbul as part of the return to tennis and due to your efforts had a great experience.

In your letter to me, you mentioned your ambitions about the future of tennis in Turkey. I can see how this new venue can become one of the annual destinations for international tennis. I hope your support of women’s tennis continues and that you reach your goals for tennis in Turkey.

We appreciate your efforts and would like to thank the entire Istanbul team with special thanks to the Minister of Youth and Sports Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu for building this beautiful new facility. I hope that we continue to have a successful partnership for many years to come.

 Sincere regards..

 Steve

STEVE SIMON

Chairman / CEO

Sevgili Cengiz,

WTA adına, yeni yenilenmiş İstanbul Tenis Merkezi'nde ilk TEB BNP Paribas Tenis şampiyonasını gerçekleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Fotoğraflar etkinlik öncesinde ve sırasında benimle paylaşıldı ve harika göründüğünü ifade etmeliyim. Ayrıca, anladığım kadarıyla mükemmel bir konumda olan yeni iyileştirilmiş tesis hakkında çok olumlu geri bildirimler aldım.

Bu zorlu zamanlarda bir faaliyet düzenlemek önemli bir girişimdir ve siz ve ekibinizin bu mükemmel başarı ile ilgili gurur duymanızı içtenlikle umuyorum. Hem oyuncuların hem de WTA ekibinin tenise dönüşün bir parçası olarak İstanbul'da olmaktan çok memnun olduklarını ve emeklerinizden dolayı harika bir deneyim yaşadıklarını biliyorum.

Bana yazmış olduğunuz mektubunuzda tenisin Türkiye'deki geleceği ile ilgili tutkularınızdan bahsetmiştiniz. Bu yeni tesisin; uluslararası tenis için nasıl yıllık destinasyonlardan biri olabileceğini görebiliyorum. Umarım kadın tenisine desteğiniz devam eder ve Türkiye'de tenis için hedeflerinize ulaşırsınız.

Çabalarınız için teşekkür eder, bu güzel yeni tesisi inşa ettiği için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na özel teşekkürlerimizle tüm İstanbul ekibine teşekkür ederiz. Umarım uzun yıllar başarılı bir ortaklığa sahip olmaya devam ederiz.

Saygılarımızla..

Steve

STEVE SIMON

Başkan / CEO