Başkanın Mesajı

Dünya tenisinin merkez noktalarından biri haline gelecek yeni tesisimiz TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde yepyeni bir turnuvayla yeni bir hikaye başlatmanın sevinci içerisindeyiz.

8-13 Eylül tarihleri arasında bu sene ilkini büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz ve TTF İstanbul Tenis Merkezi’ndeki ilk uluslararası turnuvamız olan TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’u büyük bir ekibin hummalı çalışmaları ile tamamladık. Turnuvamız dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle Federasyonumuzun titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu yoğun önlemler çerçevesinde gerçekleşti ve 25 ülkeden 64 sporcuya ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle ülkemiz, yeni şampiyonlar yetiştireceği, ulusal ve uluslararası birçok turnuva düzenleyebileceği yepyeni bir tesise kavuştu. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun TTF İstanbul Tenis Merkezi’nin yapımı ile bizzat ilgilenmesi ve her aşamada tesisimize destek vermesi bize ülkemiz tenisinin gelişimi için çıktığımız bu yolda çok büyük onur ve güç verdi. Tesisimizin TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul turnuvamız ile faaliyete geçmesine verdiği önemli destekler dolayısıyla Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı arz ediyorum.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’un başarıyla gerçekleşmesi için katkı veren değerli sponsorlarımıza, tüm idari personele, Federasyon çalışanlarımıza, hakemlerimize, top toplayıcılara, gönüllülere ve ülkemiz tenisi için bir milat olan tesisimizin yapımında emeği geçen herkese tenis camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da gerçekleşen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul bu sene olduğu gibi gelecek yıllarda da tenis dünyasına damgasını vuracak. Dünyanın gözü bir kez daha İstanbul'da olacak.