16 ve 18 Yaş Avrupa Yaz Kupaları Başladı

16 Yaş Erkek takımımız Romanya'daki C grubunda ilk maçında Yunanistan ile karşılaştı. İki tek maçının sonucunda durum 1-1 olunca seriyi kazanacak takımın belirleneceği çift maçına geçildi. Bu maçı 6-3, 6-2 'lik iki sette kazanan Yunanistan turu geçti, takımımız bundan sonra 5-8 maçlarına çıkacak.

16 Yaş Kadın takımımız ise İngiltere'de B grubundaki ilk maçını 2 numaralı seri başı İtalya ile yaptı. Maçtan 3-0 mağlup ayrılan takımımız 5-8 mücadelesinde yarın Polonya ile karşılaşacak. 

İngiltere'de B grubunda yer alan 18 Yaş Erkek takımımız bugünü maç yapmadan (bay) olarak geçirdi. Yarın finallere gidebilmek için 1. seri başı olan Fransa ile karşılaşacak. 

18 Yaş Kadın takımımız ise günü galibiyetle kapattı. Romanya'daki C grubunda mücadele eden 18 Yaş Kadın Milli takımımız bugün İsveç'i 2-1 mağlup etti. İlk iki tek maçı sonucunda durum 1-1'e geldi. Eşleşmenin galibini belirleyecek çiftler maçını çok çekişmeli bir müsabakadan sonra 7-6(6), 1-6, 11-9'luk setlerle kazanan millilerimiz yarın finallere gidebilmek için 2. seri başı olan Beyaz Rusya (Belarus) ile karşılaşacak.