TTF Başkanı Cengiz Durmuş'tan yeni yıl mesajı

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, yeni yıl öncesi bir mesaj yayınladı. Başkan Durmuş'un 2018'i değerlendirdiği, 2019'a dair dilek ve temennilerde bulunduğu mesajı şöyle.

"Öncelikle tenis camiasının tüm fertlerine selamlarımı iletiyorum. Başarılarla dolu bir 2018 yılını geride bıraktık. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, Spor Genel Müdürlüğü'ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine, sponsorlara, kulüplere desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Tenis ailesine sağlık, mutluluk, huzur, başarı dolu bir sene diliyorum.

2018'de sporcularımızın başarılarıyla gurur duyduk. Yankı Erel'in Wimbledon şampiyonluğu Türk tenisinin çıtasını yükseltti. Tenise başlayan her çocuk artık bir gün Wimbledon şampiyonu olabileceğine inanıyor. Doğu Ligi'nin yanına İç Anadolu, Karadeniz Ligi gibi organizasyonları ekledik böylece ülke genelinde tenisi dört bir yana ulaştırmayı amaçladık.

Tenisi çocuklarımızın ayağına götürmek noktasında belediyelerimiz ile iş birliğinden çok memnunuz, yeni yılda daha yoğun bir çalışma hedefliyoruz. Lisanslı sporcu sayımızı sürekli artırıyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 2020'de 100 bine taşımak. Sporcularımızın dünya çapında dereceler elde etmesi, başarıların artarak devamı için desteklerimiz sürecek.

Türkiye Tenis Federasyonu olarak Türk tenisini daha üst noktalara taşımak için 2018'de olduğu gibi 2019'da da kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Bu düşüncelerle yeni yılınızı kutlar, 2019'un tüm dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim."

Cengiz Durmuş
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı