TED'de kuralar çekildi

İstanbul Tarabya'daki TED Spor Kulübü'nün bu sene 18'incisine ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası'nda kuralar çekildi. Toplam 25 bin dolar para ödüllü organizasyonun tekler kategorisinde sekiz Türk sporcu ana tablo mücadelesi verecek.

Cumhuriyet Bayramı haftasına göre planan salon turnuvasına 3 numaralı seribaşı olarak katılan Başak Eraydın'ın Belaruslu Yuliya Hatouka ile karşılaşacağı açılış turunda 7 numaralı seribaşı Pemra Özgen ise elemelerden gelen Daria Kruzhkova ile kozlarını paylaşacak.

Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu'nun birbirlerine rakip olduğu turnuvada diğer temsilcilerimizin ilk tur eşleşmeleri şöyle: Berfu Cengiz - Valeriya Yuschenko (Rusya), Ayla Aksu - Rebecca Sramkova (Slovakya), İpek Öz - Olga Ianchuk (Ukrayna), İlay Yörük - Benedetta Ivaldi (İtalya).

SEZER'E HODZIC ENGELİ
Cumhuriyet Kızları'nda elemelerden ana tabloya kalan oyuncular belirlendi. Elemelerin final turunda Melis Sezer'i 6-2, 6-4 yenen Mina Hodzic'in yanı sıra Ksenia Palkina, Ana Vrljic, Anna Kubareva, Julia Stamatova, Valeriya Yuschenko, Daria Kruzhkova ve Karin Kennel ana tablo biletini kaptı.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
MAÇ PROGRAMI