İstanbul Challenger'da ilk tur tamamlandı

American Express sponsorluğunda düzenlenen TED Open İstanbul Challenger'da ikinci gün geride kaldı. Altuğ Çelikbilek ve Anıl Yüksel'in turnuvaya veda ettiği günde son 16'ya kalan oyuncular netlik kazandı.

Geçen sene çeyrek final oynadığı organizasyonda bu sene elemelerden ana tabloya çıkan Altuğ, Brezilyalı Joao Menezes engelini aşamadı. Altuğ, 2-5'ten 5-5'e getirdiği açılış setini 7-5 yitirdikten sonra oyundan düştü. Çelikbilek'i 7-5, 6-1'le geçen Menezes, adını bir üst tura yazdıran taraf oldu.

Ev sahibi TED Spor Kulübü'nün sporcularından Anıl Yüksel ise wildcard ile boy gösterdiği İstanbul Challenger'da Mısırlı Youssef Hossam'dan set koparamadı. 70 dakika süren maç boyunca dört defa servis kırdıran Yüksel, korttan 6-3, 6-2 ile yenik ayrıldı ve tur biletini Hossam'a kaptırdı.

Bu yıl 70'incisi yapılan turnuvanın çiftler kategorisinde ortaklık kuran Sarp Ağabigün ve Ergi Kırkın, çekişmeli bir maçın ardından Maxime Janvier/Goncalo Oliveira ekibine yenilerek birinci turda elendi. Ağabigün/Kırkın tandemi, setlerde öne geçtikleri mücadeleyi 4-6, 6-3, 10/3 kaybetti.

CEM ÇEYREK FİNAL İÇİN
TED Open İstanbul Challenger'da yarın (12 Eylül Çarşamba) Cem İlkel, ikinci tur maçına çıkacak. Açılış turunda Ergi'yi üç sette yenen Cem, çeyrek finale yükselebilmek için 6 numaralı seribaşı Alman Oscar Otte ile kozlarını paylaşacak. İlkel ile Otte arasındaki buluşma saat 11.00'de başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI