İstanbul Challenger'da kuralar çekildi

TED Spor Kulübü'nün bu sene 70'incisine ev sahipliği yaptığı American Express İstanbul Challenger'da ana tablo kuraları çekildi. 75 bin dolar toplam para ödüllü prestijli organizasyonda üç Türk sporcu ana tabloda mücadele verecek.

Buna göre milli tenisçiler Cem İlkel ve Ergi Kırkın açılış turunda birbirlerine rakip olurken; Anıl Yüksel ise elemelerden gelen bir sporcuyla karşılaşacak. ATP sıralamasının 110. basamağındaki İtalyan Thomas Fabbiano'nun 1 numaralı seribaşı olarak boy göstereceği İstanbul Challenger'da Fransız Corentin Moutet 2, İspanyol Adrian Menendez 3, Fransız Quentin Halys 4 numaralı seribaşı olarak ter dökecek.

Eleme mücadelesinin start aldığı American Express İstanbul Challenger'da korta çıkan yedi Türk raket Sarp Ağabigün, Koray Kırcı, Mert Naci Türker, Cengiz Aksu, Mustafa Erdoğan, Umut Akkoyun, Mert Özdemir galibiyetle tanışamadı. Geçen yılın çeyrek finalisti Altuğ Çelikbilek ise 3 numaralı seribaşı olduğu elemelerde ilk turu bay geçerken ikinci turda İrlandalı Peter Bothwell ile kozlarını paylaşacak.

TEKLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
MAÇ PROGRAMI