Kızlar doludizgin ilerliyor

İspanya'nın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunları'nda Türkiye, çift kadınlarda altın madalya maçına çıkmaya hak kazanırken, tek kadınlarda ise yarı finale yükseldi.

Toprak zeminde gerçekleştirilen organizasyondaki ilk maçında tek oyun yitiren Başak Eraydın/İpek Öz tandemi, ikinci maçlarında da oldukça güçlü bir performans ortaya koydu.

Ev sahibi ülkeden Marina Bassols Ribera/Eva Guerrero'yu 6-2, 6-1'le geçen Eraydın ve Öz, şampiyonluk için Boşnak ikili Nefisa Berberovic/Dea Herdzelas ile kozlarını paylaşacak.

BAŞAK SON DÖRTTE
Bu sene 18'incisi düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı olarak ter döken Başak Eraydın, ikinci turun ardından çeyrek finalde de set kaybı yaşamadı.

İspanyol rakibi Eva Guerrero'yu 6-4, 6-2 yenen Eraydın, yarı finalde İtalyan Lucia Bronzetti ile eşleşti. Diğer yarı final ise Fransız Fiona Ferro ile Sloven Veronika Erjavec arasında oynanacak.

ERKEKLER BRONZ İÇİN
Kaptanlığını Alaaddin Karagöz'ün yaptığı Ay-yıldızlı ekip, Anıl Yüksel ile Sarp Ağabigün'ün ortaklık kurduğu çift erkekler kategorisinde bronz madalya için korta çıkacak.

Yarı finalde Tunuslu Anis Ghorbel/Mohamed Aziz Dougaz'a 7-5, 1-6, 10/8 kaybeden Yüksel/Ağabigün çifti, üçüncülük maçında Portekizli Gonçalo Falcao/Bernardo Saraiva ile karşılaşacak.

TEK KADINLAR
TEK ERKEKLER
ÇİFT KADINLAR
ÇİFT ERKEKLER
PROGRAM