Eraydın rahat kazandı

Tarragona'da yapılan 18. Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'ye tenisteki ilk galibiyetini Başak Eraydın getirdi. 2 numaralı seribaşı olarak ter döktüğü şampiyonadaki ilk maçında Portekizli rakibi Ines Murta'ya şans tanımayan Başak, çeyrek final biletini cebine koydu.

Korttan 6-0, 6-4'lük setlerle üstün ayrılıp yoluna devam eden 24 yaşındaki milli sporcu, bir sonraki turda genç İspanyol Eva Guerrero Alvarez ile karşılaşacak. Başak gibi açılış turunu bay geçen Berfu Cengiz ise ikinci turda Tunuslu Chiraz Bechri'ye 6-4, 6-2 kaybetti.

Tek erkeklerdeki temsilcilerimiz Altuğ Çelikbilek ve Anıl Yüksel, bir önceki günkü ilk tur eşleşmelerinde rakiplerine yenilerek elenmişti. Altuğ, Kıbrıslı Menelaos Efstathiou'ya 7-6, 6-1; Anıl ise Portekizli Bernardo Saraiva'ya 6-7, 6-2, 6-4 mağlup olmuştu.

ÇİFTLERDE GÜZEL BAŞLANGIÇ
Ay-yıldızlılar, çiftler kategorisinde günü çifte galibiyetle kapattı. Kadınlarda Başak Eraydın/İpek Öz, İtalyan tandem Lucrezia Stefanini/Lucia Bronzetti'yi 6-1, 6-0; Sarp Ağabigün/Anıl Yüksel de Lübnanlı Giovani Samaha/Hady Habib'i 6-3, 6-4 yenip yarı finale ilerledi.

TEK KADINLAR
TEK ERKEKLER
ÇİFT KADINLAR
ÇİFT ERKEKLER
PROGRAM