Adana'da kupalar sahiplerini buldu

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Çukurova Cup 14 Yaş Tennis Europe turnuvasında heyecan sona erdi. Bu sene 18'inci kez gerçekleştirilen organizasyonda Türk sporcular tüm kategorilerde final oynama başarısı gösterdi.

Hafta boyunca güçlü bir performans ortaya koyan Baran Söyler, 1 numaralı seribaşı olarak raket salladığı turnuvadan tekler şampiyonluğuyla ayrıldı. Söyler, finalde bir diğer Türk tenisçi Doruk Gencer'i 6-3, 7-6 ile üstünlük kurup zirveye çıktı.

Baran, çiftler kategorisinde ise partneri Arda Ediz Gül ile birlikte ikinciliği elde etti. Söyler/Gül ikilisi, kazananı maç tie-break'in belirlediği final karşılaşmasında Damien Faut/Dan Vasile Duta'ya 6-7, 6-2, 10/3'lük skorla mağlup oldu.

Kızlar mücadelesinde Sırp Fatma Idrizovic'in büyük üstünlüğü vardı. Idrizovic, set yitirmediği haftanın tekler finalinde Melisa Şenli'yi 6-3, 6-2 yenerken, Eda Arlı ile ortaklık kurduğu çiftlerde ise Maria Taneva/Mihaela Tsoneva'yı 6-3, 7-5'le devirip ikinci kupasını kaldırdı.

14 Yaş Tennis Europe takviminin önemli turnuvalarından Çukurova Cup'ta dereceye giren oyunculara ödüllerini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin takdim etti.