Çekmeköy yeni tenis merkezine kavuştu

Çekmeköy Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) ortak çalışmaları sonucunda ilçeye kazandırılan yeni tesis, tenisseverlerin hizmetine açıldı. TTF'nin tenisi ülke çapına yayma çalışmaları kapsamında, İstanbul Çekmeköy'de bulunan Özgecan Aslan Parkı'ndaki kortların resmi açılışı yapıldı.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Çekmeköy Belediyesi Spor İşleri Müdürü Doğan Karakaya, milli tenisçi Çağla Büyükakçay, sanatçı Behzat Gerçeker'in de katılımıyla gerçekleştirilen törende kış sezonundaki çeşitli şampiyonlarda dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi.

Konuşmasına tesislerin Çekmeköy halkına hayırlı olmasını dileyerek başlayan Latif Coşar, ''Hizmete giren bu tesisler sayesinde çocuklarımız tenisle tanışacak ve Çekmeköy'ü turnuvalarda temsil edecek. Tesisleri ilçemize kazandırmamızda başta Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, TTF Başkanı Cengiz Durmuş, eski TTF Başkanı Osman Tural olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY GENÇLERLE BULUŞTU
Organizasyonda genç tenisçilerle bir araya gelen ve bol bol fotoğraf çektiren Çağla Büyükakçay, zamanında kendisinin de böylesine turnuvalara katıldığını ve şu anda bulunduğu konuma gelmesinde bu organizasyonların büyük payı olduğunu dile getirdi. Büyükakçay, tesislerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.