İl temsilcileriyle verimli görüşme

İş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Ankara'da düzenlenen TTF İl Temsilcileri Toplantıları sona erdi. Yedi gün boyunca gerçekleştirilen toplantılarda Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türkiye genelindeki il temsilcileriyle bir araya geldi.

Tenisin bir zengin sporu olduğu algısının kırılması yönünde yapılan projelere değinen Durmuş; tenisin tabana yayılması konusunda önemli mesajlar verdi. Kurumlar arasındaki ortak çalışmanın gereğini vurgulayan Durmuş, ülke tenisini daha ileriyle götürmek için her türlü hizmete hazır olduklarını belirtti.

"81 ildeki temsilcilerimizi Ankara'da ağırlayarak kendileriyle oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik. İllerdeki güncel durum ve çalışmalara dair tarafımıza iletilen talepleri değerlendirip bir yol haritası oluşturacağız" diyen Durmuş, "Hedefimiz ve isteğimiz; tüm vatandaşlarımızın tenisle tanışması, tenis oynayabilmesi. İl temsilcilerimizle yapılan ortak çalışmalar ve iş birliği neticesinde bu yolda emin adımlarla ilerlemekteyiz" şeklinde konuştu.